Verbouwen met Aanbouw Architect

Verbouwen met een architect? Als de Architect KING heb ik veel ervaring met verschillende soorten en schalen van verbouwingen. Materiaalkeuze speelt een zeer belangrijke rol bij verbouwen, onderhoud en nieuwbouw van een woning. Met goed en gedegen advies, de Architect KING begeleidt u met vakkundige advies.

28_Aanbouw_start 28_Aanbouw_bouwen 28_Aanbouwmetarchitect_nieuwe 28_Aanbouwmetarchitect_keuken_en_tuin 28_Aanbouwmetarchitect_leefruimte
woninguitbreiding

Stappenplan:

  • Gratis oriëntatiegesprek met de Architect KING maken.
  • U zorgt voor een kopie van de archieftekeningen op schaal.
  • We bespreken uw wensen en eisen bij u thuis of bij het verbouwproject.
  • Analyseren van de bouwkundige en ontwerpmogelijkheden.
  • Uw planning, budget en benodigde bouwvergunningen.
  • Verbouwingsplattegrond met omschrijving wordt gemaakt.
  • Contractbehandeling en offertes van aannemers vergelijken.
  • Bouwinspectie door de Architect KING.

Met een stijlvol ontwerp en een spel van materiaal, ruimte en kleur creëer ik een ontwerp voor u. Een ruimtelijk verhaal waarmee ideeën verder gaan dan voor de hand liggende oplossingen. Met oog voor de grote lijnen en de kleine details ontstaat een samenhangend en persoonlijk geheel, uw verbouwplan.

Met dialoog en aandacht voor detail kan ik een creatieve, sculpturale en praktische oplossing met een hogere kwaliteit aanleveren. Een logische en functionele indeling waarin wat wenselijk en haalbaar is binnen het budget wordt gebalanceerd, een doortimmerd plan.

Ik onderscheid me door een op maat gesneden ontwerpproces. De wensen en eisen van mijn klanten zijn altijd mijn uitgangspunt, een doel dat ik nastreef en behaal. Elke succesvolle verbouwing vraagt een goede voorbereiding. Om die reden pas ik mijn werkwijze aan uw opdracht aan.

Afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring kunt u tijdens de verbouwing kiezen voor een bouwinspectie met controle op maat. U kunt kiezen voor inspectie van een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor een complete bouwbegeleiding.