Waarom aanbouw met architect

Worden de kinderen groter, of wilt u thuiswerken, of heeft u meer ruimte nodig dan kan een aanbouw- of uitbouwontwerp van architect KING de oplossing zijn, zeker als u graag op dezelfde plek wilt blijven wonen.

Soms is het moeilijk om een geschikt huis te vinden op een ideale locatie, zeker daar waar de ruimtelijke wensen niet in terug te vinden zijn. Moderne ruimte-eisen zoals bijvoorbeeld een leefkeuken of kinderspeelkamer of kantoorruimte aan huis kunnen nogal eens ontbreken aan een bestaande woning. Om een aanbouw toe te voegen kan uw ruimtebehoefte opgelost worden. Een aanbouw is een toevoeging van een afzonderlijke ruimte, terwijl een uitbouw een vergroting van een bestaande ruimte is.

De waardestijging van een huis met een aanbouw is vaak hoger dan de bouwkosten. In veel gevallen is een aanbouw dus een prima investering. Elke meter die je wint, is meegenomen. Verhuizen vanwege ruimtebehoefte is geen goedkope aangelegenheid. Wanneer een grotere woning financieel buiten bereik ligt, kan het altijd nog een stuk goedkoper uitvallen om het huidige huis te verbouwen en misschien heeft u als eigenaar zonder dat u het beseft uw droomhuis al in handen.

Voor eigenaren en koopwoningzoekenden kan uitbouwen dus een uitkomst bieden als duurzame investering in een vergroot woongenot, maar ook als langetermijninvestering in een verhoogde waarde van uw huis.